Vazelinin Faydalarını Biliyor musunuz Özellikle Evli Çiftler

Vazelinin Faydalarını Biliyor musunuz Özellikle Evli Çiftler
Paylaş
 

İngiliz bir kimyager tarafından hayatımıza giren vazelin yumuşak parafin ya da parafin yağı olarak da anılmaktadır.

Vazelin doğal olarak ham petrolden üretilen bir özdür. İlk icat edildiği dönemlerde sadece yaraların hızlı iyileşmesi için kullanılan vazelin günümüzde losyondan kreme kadar farklı kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır.

Koyu kıvamlı ve yağlı yapısı ile özellikle kuru ciltlerin nemlendirilmesi için sıklıkla tercih edilen vazelin günümüzde hemen hemen her evde bulunmaktadır.

Vazelinin Faydalarını Biliyor musunuz Özellikle Evli Çiftler
Vazelinin Faydalarını Biliyor musunuz Özellikle Evli Çiftler
  • Site Yorum

Bir yorum bırak

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM